Activiteitenbijdrage - Portaal van Scouting Heerlen

Doe mee
VOOR ACTIE IN JOUW BUURT
Partner in 2022 van
VOOR ACTIE IN JOUW BUURT
Doe mee
Ga naar de inhoud

Wij hebben gekozen voor een activiteitenbijdrage die jaarlijks voldaan dient te worden.

Wanneer uw zoon en/of dochter langer dan 1 maand deelneemt aan onze activiteiten bent u verplicht een activiteitenbijdrage te betalen.Het lidmaatschap is dan officieel aangegaan. U krijgt vooraf een korting van 2 maanden, die alleen geldt wanneer uw zoon en/of dochter langer dan 1 jaar lid van de groep blijft.

Het kan dus voorkomen dat wanneer dat niet het geval is u, na opzegging van het activiteitenjaar, achteraf nog een factuur van € 13,00 moet betalen.Maar dat komt gelukkig bijna niet voor. In de regel blijft ieder nieuw lid zeker langer dan 1 jaar bij de groep.

De activiteitenbijdrage wordt als volgt vastgesteld:

Wordt uw zoon en/of dochter voor 1 augustus lid dan dienen de resterende maanden in het lopende jaar betaald te worden.Bijvoorbeeld: Lidmaatschap op 1 april, dan zijn er nog 9 maanden over waarvoor bijdrage betaald dient te worden. Daar worden 2 maanden van afgetrokken, wat betekend dat 7 x € 6,50 of € 6,00 betaald moet worden.

Wordt uw zoon en/of dochter na 1 augustus lid dan dienen de resterende maanden in het lopende jaar en de bijdrage voor het opvolgende jaar, betaald te worden.
Bijvoorbeeld: Lidmaatschap op 1 september, dat zijn nog 4 maanden in het lopende jaar en 12 maanden in het opvolgende jaar. Daar worden 2 maanden van afgetrokken, wat betekend dat 14 x € 6,50 of € 6,00 betaald moet worden.

De eerste activiteitenbijdrage dient u na ontvangst van een factuur, zelf over te maken.Daarna wordt de activiteitenbijdrage in januari (waneer nog niet voldaan) door de groep automatisch geincasseerd van uw opgegeven rekening.
Alleen jaarbetaling is mogelijk.

Terug naar de inhoud